Ons Merk

Docteur Renaud

Wij werken, verkopen en genieten van het merk Docteur Renaud, 100% natuurlijke huidverzorging.

Dr Renaud biedt verzorgingsproducten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Door de interessante prijs-kwaliteitsverhouding en het ruime productassortiment valt het merk bij heel wat vrouwen in de smaaken heeft een hoge klanttevredenheid.

Korte uitleg over Docteur Renaud

  • 100% natuurlijke producten
  • Volledig organisch en parabenen-vrij
  • Krachtige ingrediënten, gewonnen uit de natuur
  • Hoogstaand salonmerk
  • Effectief en veilig

Productlijnen

Een geschikt product voor elk huidtype. De productlijnen van Dr Renaud zijn gemakkelijk te begrijpen én gemakkelijk te gebruiken.De lijnen zijn genoemd naar de actieve werkstoffen die erin zitten; bijv. hydraterend- framboos, verzachtend-kamille, vitaliserend-wortel, enz. 

Dr Renaud kiest voor een segmentering van de producten op basis van de huidproblematiek. Endorfines doen de huid stralen. Dankzij het gepatenteerd gebruik van endorfines in de crèmes van Dr Renaud, zal elke behandeling met Dr Renaud producten gekoppeld worden aan een plezier en gelukzalig verwenmoment. De huid regenereert op een natuurlijke manier en straalt als nooit tevoren. Bèta-endorfines stimuleren de aanmaak van dopamine in de huid. Hierdoor treedt een betere doorbloeding op, waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. 

Een aantal producten zijn door hun doeltreffendheid niet meer uit het assortiment weg te denken. Zo is de Crème riche calmante Azulène, voor de zeer gevoelige huid, al meer dan 40 jaar een succesverhaal. Maar ook de Crème Lift Iris die in 2011 werd gelanceerd is inmiddels wereldwijd een bestseller. De Rose-lijn die we 2016 hebben gelanceerd, werd meteen een bestseller van formaat. Deze globale anti-age verzorgingen en producten zijn ideaal voor de de rijpere en veeleisende huidtypes.