Antiage – Mimosa

Mimosa, een symbolische bloem die het lengen van de dagen en de komst van de lente aankondigt. Deze is om de 1ste rimpels aan te pakken, de huid te beschermen tegen externe agressoren, ze te hydrateren en haar weer al haar vitale energie te geven.

DR Renaud koos voor 3 Mimosa-extracten:

  • EXTRACT UIT BIO-MIMOS: Rijk aan flavonoïden, beschermt tegen oxidatievestress door de vrije radicalen te bestrijden.
  • MIMOSAWAS: Door zijn uitzonderlijk verzachtend effect beschermt Mimosawas de huid tegen deshydratatie (verwarming, airconditioning, Infra Rood…enz.).
  • SCHORS VAN MIMOSA TENUIFLORA: Rijk aan taninen en polyfenolen, activeert het celmetabolisme opnieuw en draagt bij tot de regeneratie ervan. Stimuleert ook het weefselherstel.

Probleem

Met het ouder worden gaat uw huid rimpeltjes vertonen, zij wordt droger en verliest tonus. Deze effecten worden door hormonale veranderingen nog geaccentueerd. Ideaal voor de huid met de eerste rimpels en kraaienpootjes.

Oplossing

Mimosa is rijk aan vitaminen en mineralen en zorgt dat de huid wordt opgepept. Mimosa zorgt ervoor dat rimpels worden voorkomen en de huid beschermt wordt dankzij het hoge gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren. Appelpittenolie beschermt tegen externe agressies en appelsuiker maakt de huid opnieuw voller en hydrateert.

Hoofdingrediënt

Mimosa – Door middel van 3 mimosa-extracten worden de eerste tekenen van een ouder wordende huid aangepakt.